Home > Overig nieuws > Woensdag Avond Club verbonden door WAC Press Photo

Woensdag Avond Club verbonden door WAC Press Photo

op april 29 | in Overig nieuws

Hilde Blank in gesprek met Catherina Bareman, initiator WAC Press Photo

Wie maakt de mooiste WAC Press Photo? Deze oproep plaatste jij eind maart in onze WAC App groep. Waarom dit initiatief?

Met de aangekondigde lockdown op 15 maart vroeg ik mij af hoe wij als Woensdag Avond Club, als hechte club, met elkaar verbonden kunnen blijven. In deze onwerkelijke corona tijden wordt alles geannuleerd: de wekelijkse les op woensdagavond, onze gezellige borrel, een gezamenlijke buitenrit, met z’n allen naar een museum, het WAC Weekend… Om als club toch met elkaar verbonden te blijven bedacht ik deze fotowedstrijd met een hippisch thema en als titel een leuke woordspeling;-) 

Hoe reageerden de WAC leden?
Op z’n WACs: enthousiast, eigenwijs, humoristisch, sportief, ongeduldig en zeer creatief! Alle deelnemers hebben enorm hun best gedaan de winnende bijdrage te leveren!

Er is een prijs aan gekoppeld, kun je daar iets meer over vertellen?
Na de sluitingsdatum van 28 april (einddatum 2e lockdown periode) zal (een deel van) ons bestuur de jurering op zich nemen. D.m.v. een video sessie zullen de foto’s getoond worden, anoniem zodat de jury objectief kan beoordelen welke foto in de Top Drie terecht komt. De winnaar verdient een prachtige bokaal als terugdenken aan deze spannende WAC Press Photo, de nummers twee en drie krijgen een eervolle vermelding. Meer hierover in de volgende digi. Ook zullen de winnende plaatjes een mooi plekje binnen onze manege krijgen zodat alle leden, na de corona lockdown, deze artistieke creaties kunnen bewonderen! De collage geeft een mooie indruk van de verschillende inzendingen.

Sindsdien wordt de WAC groepsapp drukker dan ooit gebruikt. Missie geslaagd?
Missie meer dan geslaagd! Ondanks het ontbreken van onze heerlijke, wekelijkse les van Annieka en de gezellige borrel die steevast volgt, hebben wij elkaar juist ook op een heel andere manier kunnen leren kennen. ‘Elk nadeel hep z’n voordeel’, zo zou een bekend persoon uit 020 hebben gezegd..

Wat wil je meegeven aan de lezers van de digi?
Ondanks de corona crisis blijken we met elkaar verbonden te kunnen blijven zonder onze passie voor paarden uit het oog te verliezen. Hoe mooi is dat binnen onze vereniging!

Nawoord Hilde Blank
Als commandant van de WAC ben ik erg blij met dit initiatief. Het geeft een positieve draai aan de situatie waarin we nu zitten. Nu we allemaal gedwongen zijn om ons sociale leven sterk in te perken, is in contact blijven met elkaar erg belangrijk. De WAC Press Photo is een ludieke manier om dat te doen.

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »