De dressuurcommissie organiseert in samenwerking met het CHIO en de KNHS Zuid-Holland op 2e pinksterdag de selectiewedstrijd voor de CHIO Zuid Holland Cup dressuur op ons terrein.

Voor deze selectiewedstrijd kan iedere KNHS vereniging gevestigd in de provincie Zuid-Holland een equipe afvaardigen van vier ruiters (2x M1/M2 proef en 2x Z1/Z2/ZZL proef). Op 2e pinksterdag zullen 27 teams strijden om een plekje in de top drie, want de beste drie verenigingen mogen namelijk door naar de finale tijdens het CHIO (woensdag 21 juni).

Zondag 29 mei gaan we om 09:00 van start en de selectiewedstrijd zal de gehele dag duren. Na afloop wordt er nog een leuke clinic verzorgd door Patrick van der Meer in de Rotterdam Piste waarna we in onze Sociëteit overgaan tot de prijsuitreiking.

Nog wat praktische zaken om rekening mee te houden:

  • Op zondag 28 mei worden er ’s middags twee dressuurbanen uitgezet in de Rotterdam Piste (het veld), waarna het veld niet meer beschikbaar zal zijn. De exacte tijd van opbouw zal later deze week nog gecommuniceerd worden via de witte borden op stal.
  • Ruiters en bezoekers voor de Zuid Holland Cup zullen parkeren langs de Beatrixlaan tijdens het evenement. Er zullen de gehele dag verkeersregelaars aanwezig zijn om dit in goede banen te leiden.