Home > Paardensport in Rotterdam > Lid worden

Lid worden

Bent u geïnteresseerd om bij ons te komen paardrijden? Kom dan langs, iedere zaterdag om 12.30 uur is er een rondleiding.
U kunt meekijken bij een les en wordt u alles verteld over het lidmaatschap en de vereniging. Vanwege corona dient u zich vooraf aan te melden voor de rondleiding via Welkom@jockeyclub.nl. De rondleiding is alleen buiten, we kunnen niet de stal in, maar wel naar binnen kijken.
We vragen u om alleen te komen, komt u voor een jeugdlidmaatschap, vragen we u het kind door één van de ouders/verzorgers te laten begeleiden.

De Jockey Club is een gezellige vereniging en de Rotterdamsche Manège is een bijzonder monument op een prachtige locatie waar iedereen in een gezellige, aangename sfeer de mogelijkheid krijgt om paard te (leren) rijden.

Zowel kinderen als volwassenen zijn van harte welkom om de paardensport op een veilige en verantwoorde manier te beoefenen. Bij ons leert u niet alleen het paardrijden zelf, maar ook hoe met een paard om te gaan, het opzadelen en afzadelen, het poetsen en de verdere verzorging.
Kunt u al rijden? Er zijn voldoende mogelijkheden om u verder te bekwamen in de verschillende hippische disciplines of recreatief te rijden. Heeft u een eigen paard? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor pensionstalling op de Rotterdamsche Manege.

Wij hebben een flexibel leskaartsysteem, waarbij u het hele jaar de tijd heeft om het aantal aangeschafte lesuren op te maken, met de frequentie en het tempo die u uitkomen.

Introductiekaart

Om vrijblijvend kennis te maken, is er een introductiekaart. Deze kost €162,90 voor volwassen en voor de jeugd €139,30 en geeft recht op 9 groepslessen van een uur, dan wel 6 privélessen van een half uur in overleg met de instructeur. Combinaties  van groeps- en privélessen zijn mogelijk. We hopen natuurlijk dat u daarna besluit om lid te worden!

De welkomstcommissie nodigt u van harte uit voor een rondleiding op zaterdagmiddag 12.30

Kennismaking & lid worden

Elke zaterdag wordt om 12.30 uur door één van de leden van onze Welkomstcommissie een uitleg gegeven over onze vereniging, het lidmaatschap en is er een rondleiding door de manege. U krijgt informatie over onze manege, de tarieven, de lessen en de lesroosters.
U dient zich vooraf aan te melden via Welkom@jockeyclub.nl.
Bij deze gelegenheid is ook het aanmeldingsformulier te verkrijgen. U kunt het aanmeldingsformulier voor lidmaatschap en introductiekaart ook via de onderstaande button downloaden.

Indien u kiest voor een introductiekaart, zult u, als deze bijna is opgebruikt, een uitnodiging ontvangen van de ballotagecommissie voor een kennismakingsgesprek. Dit is een wederzijds informatief gesprek waarin we specifieke zaken over onze manege aan u kunnen vertellen en u persoonlijk welkom kunnen heten. Indien u geen gebruik maakt van de introductiekaart, zult u direct deze uitnodiging ontvangen. Na het gesprek, kunt u lid worden.