Lid worden 

Wilt u bij ons komen paardrijden, kom dan eerst langs en neem een kijkje op de manege, in de stallen en tijdens een rijles. Vanwege de aangescherpte Corona maatregelen, zijn er momenteel geen rondleidingen. Wij hopen u snel weer te kunnen begroeten op onze manege voor een uitgebreide rondleiding waarin uitleg wordt gegeven over het lidmaatschap en waarin u informatie krijgt over onze tarieven, de lesroosters, de verschillende lidmaatschapsvormen en de procedure om lid te worden. U kunt dan ook meekijken bij een les en u kunt al uw vragen stellen over de lessen, het lidmaatschap en de vereniging

De Jockey Club is een gezellige vereniging en de Rotterdamsche Manège is een bijzonder monument op een prachtige locatie waar iedereen in een gezellige, aangename sfeer de mogelijkheid krijgt om paard te (leren) rijden.

Zowel kinderen als volwassenen zijn van harte welkom om de paardensport op een veilige en verantwoorde manier te beoefenen. Bij ons leert u niet alleen het paardrijden zelf, maar ook hoe met een paard om te gaan, het opzadelen en afzadelen, het poetsen en de verdere verzorging.
Kunt u al rijden? Er zijn voldoende mogelijkheden om u verder te bekwamen in de verschillende hippische disciplines of recreatief te rijden. Heeft u een eigen paard? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor pensionstalling op de Rotterdamsche Manege.

Wij hebben een flexibel leskaartsysteem, waarbij u het hele jaar de tijd heeft om het aantal aangeschafte lesuren op te maken, met de frequentie en het tempo die u uitkomen.

Introductiekaart

Om vrijblijvend kennis te maken, is er een introductiekaart. Deze kost €162,90 voor volwassen en voor  de jeugd €139,30. We hopen natuurlijk dat u daarna besluit om lid te worden!

Kennismaking & lid worden

De welkomstcommissie nodigt u hopelijk binnenkort weer van harte uit voor een rondleiding op zaterdagmiddag 12.30

Indien u kiest voor een introductiekaart, zult u, als deze bijna is opgebruikt, een uitnodiging ontvangen van de ballotagecommissie voor een kennismakingsgesprek. Dit is een wederzijds informatief gesprek waarin we specifieke zaken over onze manege aan u kunnen vertellen en u persoonlijk welkom kunnen heten. Na het gesprek, kunt u lid worden.