Lid worden 

Wil je bij ons komen paardrijden, kom dan eerst langs en neem een kijkje op de manege, in de stallen en tijdens een rijles. Elke zaterdag om 12.30 uur, met uitzondering van de feestdagen, de vakantieperiode en tijdens het CHIO Rotterdam, laten we je kennismaken met de mogelijkheden van de Rotterdamsche Manège. Tijdens een uitgebreide rondleiding wordt uitleg gegeven over het lidmaatschap en waarin je informatie krijgt over onze tarieven, de lesroosters, de verschillende lidmaatschapsvormen en de procedure om lid te worden. Je kunt dan ook meekijken bij een les en al je vragen stellen over de lessen, het lidmaatschap en de vereniging

De Jockey Club is een gezellige vereniging en de Rotterdamsche Manège is een bijzonder monument op een prachtige locatie waar iedereen in een gezellige, aangename sfeer de mogelijkheid krijgt om paard te (leren) rijden.

Zowel kinderen als volwassenen zijn van harte welkom om de paardensport op een veilige en verantwoorde manier te beoefenen. Bij ons leer je niet alleen het paardrijden zelf, maar ook hoe met een paard om te gaan, het opzadelen en afzadelen, het poetsen en de verdere verzorging.
Kun je al rijden? Er zijn voldoende mogelijkheden om je verder te bekwamen in de verschillende hippische disciplines of recreatief te rijden. Heb je een eigen paard? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor pensionstalling op de Rotterdamsche Manège.

Introductiekaart

Om kennis te maken met paardrijden en onze vereniging, is er een aantrekkelijk geprijsde introductiekaart  voor volwassen en voor  de jeugd. We hopen natuurlijk dat je daarna besluit om lid te worden!

Kennismaking & lid worden

De welkomstcommissie nodigt je van harte uit voor een rondleiding op zaterdagmiddag 12.30 uur. 

Indien je kiest voor een introductiekaart, zul je, als deze bijna is opgebruikt, een uitnodiging ontvangen van de ballotagecommissie voor een kennismakingsgesprek. Dit is een wederzijds informatief gesprek waarin we specifieke zaken over onze manege aan je kunnen vertellen en jou persoonlijk welkom heten. Na het gesprek, kun je lid worden.