Home > Paardensport in Rotterdam > Lid worden

Lid worden

springen - dressuur - mennen - buitenrijden - carrouselWilt u lid worden en bij ons komen paardrijden, kom dan langs op zaterdag om 12.30 uur en neem een kijkje in de stallen en tijdens een rijles. De Jockey Club is een gezellige vereniging en de Rotterdamsche Manège is een bijzonder monument op een prachtige locatie waar iedereen in een gezellige, aangename sfeer de mogelijkheid krijgt om paard te (leren) rijden.

Zowel kinderen als volwassenen zijn van harte welkom om de paardensport op een veilige en verantwoorde manier te beoefenen. Bij ons leert u niet alleen het paardrijden zelf, maar ook hoe met een paard om te gaan, het opzadelen en afzadelen, het poetsen en de verdere verzorging. Kunt u al rijden? Er zijn voldoende mogelijkheden om u verder te bekwamen in de verschillende hippische disciplines of recreatief te rijden. Heeft u een eigen paard? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor pensionstalling op de Rotterdamsche Manege.

Lessen op elk niveauIntroductiekaart

De introductiekaart geeft recht op 9 groepslessen van een uur, danwel 6 privélessen van een half uur in overleg met de instructeur. Combinaties  zijn mogelijk. Zo kunt u vrijblijvend kennismaken met de paardensport en onze vereniging. We hopen natuurlijk dat u daarna besluit om lid te worden!

Kennismaking & lid worden

Elke zaterdag wordt om 12.30 uur door één van de leden van onze Welkomstcommissie een uitleg gegeven over onze vereniging, het lidmaatschap en is er een rondleiding door de manege. U krijgt informatie over onze manege, de tarieven en de lesroosters. U kunt zich voor de rondleiding melden aan de bar in de Sociëteit. Hier is ook het aanmeldingsformulier te verkrijgen. U kunt het aanmeldingsformulier ook via de onderstaande button per email ontvangen.

Let op: In de maand juli en augustus zijn er geen rondleidingen op zaterdagmiddag!