Home > Sociëteit gevestigd in de Rotterdamsche Manege > Clubs

Clubs

Binnen de vereniging bestaan er diverse clubs die met elkaar zowel hippisch als culinair en cultureel bezig zijn. De rijclubs hebben een vast rijuur op een bepaalde dag van de week. Na afloop wordt er gezellig nageborreld in de Sociëteit. Vrijwel alle rijclubs trekken er jaarlijks (vaak met de Rotterdamse paarden) een weekend op uit om . Voor alle leden en alle clubs zijn er door het jaar evenementen waaronder de fameuze ‘clubcarrouselwedstrijden’, carrousel-uitvoeringen met groot feest na afloop (voor jeugd en senioren), familie-wedstrijden, een bridge-competitie, diverse lezingen, etc.

Rijclubs

Een opsomming van de rijclubs en hun actuele commandantuur:

Bridgeclub

De Jockey Club heeft een bridgeclub die eens per maand op woensdagavond in de Sociëteit speelt. Ook introducées zijn welkom. Lees alles over deelname, uitslagen etc.

Co-Club

Uniek binnen de Jockey Club is de Co-Club . Een club waar geen paard aan te pas komt, die geen vast club-uur kent, maar die wel regelmatig gezellig met elkaar culinair actief is. Soms in de vorm van kookworkshops, soms door gewoon gezellig samen te eten, maar altijd door een culinaire, gezellige ‘touch’ geven aan verschillende bestaande Jockey Club evenementen. Kijk op de website van de Co-Club of neem contact op met Carla Vergeer (06-55786123) of Anita Lussenburg (06-21585878).

Jeugdrijvereniging Equitatus

Equitatus is er voor en door de jeugd van klein tot groot. Met speciale jeugdlessen en heel veel activiteiten.

Jeugdbestuur
Luna Brouwe voorzitter
Livia van Beilen, vice-voorzitter
Rosa Koenen, secretaris
Sarah Nusseler, penningmeester
Eva Peterese, PR-zaken
Laura Wittekoek, wedstrijdcommissaris

Jeugdcommissie
Mw G. Bentzvelzen-Elvers, mw. M. pols- van Onselen,  Dhr N.R. van Oosterhout, mw. N. Hougee, mw. L. van der Steenhoven-Vellekoop (Mw M.J.J.A. Ooms)