Maandagavondclub

Welkom op de clubpagina van de maandagavondclub, een club bestaand uit een zeer divers gezelschap. Elke maandag wordt er van 20.00-21.00 gereden onder het waakzaam oog van de instructeur, Herman Renker. Na de gezamenlijke les wordt er geborreld in de sociëteit want gezelligheid heeft de MAC naast de paardrijkunst hoog in het vaandel staan.

Een van de jaarlijks terugkerende evenementen is het jaardiner dat meestal in februari plaats vindt op een niet te missen locatie, de St. Joris Doele in Schiedam. Een van onze leden is daar onze gastheer, een taak die hem op het lijf geschreven is. De fotografie van deze event neemt hij ook voor zijn rekening.

Twee keer per jaar wordt er op een mooie plek een paardrijdweekend georganiseerd. Vorig jaar ging de MAC in het voorjaar naar Dwingeloo en in het najaar naar Soerendonk. In zo’n weekend wordt er zowel op zaterdag als op zondag een buitenrit georganiseerd. Op de zaterdagavond schuift iedereen aan voor een heerlijk diner voorafgegaan door, hoe kan het ook anders, een borrel. Naast deze twee weekends wordt er ook twee keer per jaar een buitenrit op zaterdag of zondag georganiseerd.

Vanaf december/januari wordt er ook bij de MAC hard geoefend voor de jaarlijkse carrousel clubwedstrijd. Maar doordat veel leden een drukke baan hebben zijn er helaas niet altijd voldoende mensen om goed te kunnen oefenen. Daarnaast hebben een aantal jonge leden de MAC verlaten vanwege een nieuwe baan of een verhuizing. De MAC is dus naarstig op zoek naar nieuwe aanwas zodat wij beter geëquipeerd  J mee kunnen doen aan de jaarlijkse carrousel wedstrijd.

Mocht u op zoek zijn naar een gezellige club neem dan na overleg met de instructie contact met ons op via het mac e-mailadres mac.jockeyclub@gmail.com