Saturday’s

Vanaf 6 januari 2019 wordt op zondag van 12-13 uur een Saturday’s M/Z-les in de bosmanege gegeven door de instructeur van dienst. Op dagen waarop KNHS-wedstrijden, clubwedstrijden etc. worden verreden is er geen Saturday’s les.
De Saturday’s les is open voor combinaties met een KNHS-startpas en minimaal 10 winstpunten in het L2. Voorstel instructie M/Z les.

Voorwaarden en tarieven les
Belangstellenden kunnen zich inschrijven in het boek. De les is met maximaal 6 combinaties en minimaal 3 combinaties. Bij 3 deelnemers is er (naast het uur van de kaart) een toeslag van € 8 per combi, bij 4 combinaties € 4 euro, bij 5 combinaties in de les betalen de deelnemers een toeslag van € 2 per les.

Clinics
Er worden interne (BMC)clinic gegeven door Herman Renker. Daarnaast zijn er clinics van externe instructeurs. In 2019 zijn er weer vier externe clinics: noteer 20 januari, 31 maart, 2 juni en 19 oktober vast in de agenda. De externe clinics staan open voor iedereen die belangstelling heeft. Meer info en de inschrijflijst voor de clinic van 20 januari hangt  binnenkort op de borden.

Meer informatie
Wil je meer weten over Saturday’s Dressage Team? Neem contact op met Babette Vermaase, Carla Vergeer, Monique Jansen of Jorein Mackenbach.